Wie zijn wij


PrintOnMedia bestaat uit een jong en dynamisch team dat dagelijks met veel plezier en inzet werkt om u te helpen met de ontwikkeling van uw onderneming
gericht op de toekomst.

Martijn Horich


Directeur / Eigenaar

Als eigenaar van PrintOnMedia, neem ik de verantwoordelijkheid op me over de interne processen, relatiebeheer en acquisitie. Ik ben zeer creatief ingesteld en denk graag "out of the box". Persoonlijk contact met zowel mijn medewerkers als mijn klanten vind ik erg belangrijk. In mijn vrije tijd geniet ik van de water- en wintersport en kom ik tot rust. Ik ben ambitieus en haal veel voldoening uit mijn werk, maar mijn vrouw en mijn twee opgroeiende kinderen zijn mijn passie.

Sander van der Kolk


Grafisch vormgever

Ik ben een in 1975 geboren Kampenaar, getrouwd met Marleen en vader van Charlotte-Sophie en Christopher. In 1996 heb ik mijn opleiding tot grafisch ontwerper afgerond aan het Grafisch Lyceum Zwolle. Met 18 jaar ervaring als grafisch ontwerper, kent de grafische industrie weinig geheimen meer voor mij. Hierdoor kan ik het gehele traject van idee tot eindproduct voor mijn rekening nemen.

Nisha Slobben


Webdesigner

Ik word blij van pixels, stylesheets en html. Mijn passie is front-end development en het creëren van moderne en responsive websites. Ruim 10 jaar geleden kwam ik in contact met het ontwerpen van websites. Sindsdien ben ik niet meer opgehouden met het maken en onderhouden van websites en specifiek Wordpress development. Mede hierdoor ben ik gaan studeren met als richting hbo Communication & Multimedia Design. Buiten kantooruren ben ik samen met mijn man te vinden in first-person shooters op onze gameservers.

Andrew van Rhee


Acquisiteur

Bemiddelen, informeren en enthousiasmeren daar haal ik plezier uit. Iedereen met een bedrijf heeft behoefte aan naamsbekendheid in zijn of haar regio en zoekt naar leuke mogelijkheden om hun bedrijf en/of dienstverlening te promoten. Het voelt als mijn ding om bedrijven van de juiste informatie te voorzien omtrent adverteren en promotiewerk uit handen te nemen. In ons gezellige callcenter probeer ik met mijn gedrevenheid als sporter en mijn enthousiasme als acquisiteur, van adverteren een succes te maken.

Hoe kunnen wij u helpen?

PrintOnMedia bv

De Redepassage 24
8254 KD Dronten

Contactformulier

Contact

0321 32 11 85
contact@printonmedia.nl

Nieuwsbrief

Ontvang digitale updates over trends en ontwikkelingen!