Full-Service Mediabureau

Wat houdt dat voor u nu eigenlijk in?


PrintOnMedia is een bundeling van kennis en ervaring op diverse terreinen. Al jaren helpen wij bedrijven in de regio Flevoland met het realiseren van hun persoonlijke en zakelijke doelen. Ons mediaplein in het centrum van Dronten is het bruisende hart van deze nieuwe organisatie die ontstaan is uit een samenwerking van diverse specialisten.

Wij werken op een laagdrempelig manier en maken gebruik van alle professionele tools die beschikbaar zijn. Door onze open en eerlijke manier van werken weet u altijd direct waar u aan toe bent. Transparantie tot en met de factuur en de uiteindelijke resultaten van ons werk.

Begeleiding van het begin tot het volgende begin, dat is full-service. Aan onze dienstverlening komt geen einde. Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie met al onze klanten.

Wij staan garant voor een gedegen:

Advies


Wij geloven in het samen sterk-principe. Wij helpen u met het in de markt zetten van uw eigen concept, product of dienst of wij helpen u met het bedenken van een compleet nieuw concept. Wij bespreken met u wie uw doelgroep is en bekijken samen met u hoe wij een totaalpakket op maat kunnen maken. Dit alles volgens uw eigen wensen en plannen. Dit deel noemen wij: de conceptfase.

Ontwerp


Bij de ontwerpfase bespreken we uw eigen inbreng en zetten wij onze specialisten voor u aan het werk. Pas als u als klant tevreden bent, gaan we de volgende fase in.

Realisatie


Vervolgens komen wij met een voorstel tot realisatie. Gebaseerd op jarenlange ervaring, branchekennis en uw persoonlijke doelstellingen. In deze fase is ook de communicatie erg belangrijk. Er zal dan ook voortdurend overleg zijn tussen u en de professional die uw project aan het realiseren is. Direct contact met de makers betekent snellere realisatie en een beter eindproduct.

PrintOnMedia staat voor een duurzame samenwerking.

Nieuwsgierig naar onze diensten of de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Hoe kunnen wij u helpen?

PrintOnMedia bv

De Redepassage 24
8254 KD Dronten

Contactformulier

Contact

0321 32 11 85
contact@printonmedia.nl

Nieuwsbrief

Ontvang digitale updates over trends en ontwikkelingen!